VEELGESTELDE VRAGEN

ALGEMEEN

WAT VOOR CAMERA MOET IK HEBBEN ALS IK EEN CURSUS/WORKSHOP WIL VOLGEN?

Het zou ideaal zijn als je een DSLR (digitale spiegelreflexcamera) hebt. Een systeem- of bridgecamera is ook prima. Ook een compacte digitale camera met geavanceerde belichtingsmodi is geschikt.

MOET IK MIJN CAMERA MEENEMEN TIJDENS DE LESSEN?

Het is zeer gewenst dat je je camera tijdens de lessen bij je hebt.

PARKEREN

Dagelijks vanaf 18.00-24.00 uur geldt in de hele wijk betaald parkeren. 

 VAKANTIE

Studio Octopus geeft geen lessen in de vakanties conform de vakantieregeling voor het Primair Onderwijs van de Gemeente Den Haag.

INSCHRIJVING

OP WELKE MANIER KAN IK ME VOOR EEN CURSUS/WORKSHOP AANMELDEN?

Aanmelding voor een cursus/workshop vindt plaats door middel van inschrijving via het aanmeldingsformulier op deze website.

Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. De opzegging is mogelijk tot uiterlijk 3 weken voor de start van de cursus/workshop. Voor korte opleidingen is het 4 weken voor de start van de opleiding. 

HOE WEET IK OF MIJN INSCHRIJVING IS AANGEKOMEN EN VERWERKT?

De inschrijving wordt per e-mail bevestigd.

BETALING EN RESTITUTIE

WANNEER MOET HET INSCHRIJFGELD BETAALD WORDEN?

Het inschrijfgeld kunt u op twee manieren voldoen: betaling ineens  en betaling in termijnen. Meer informatie over betalingsvoorwaarden vindt u op de pagina van de betreffende fototraining. De factuur wordt binnen 3 werkdagen na uw aanmelding digitaal verzonden. 

OP WELKE MANIER KAN IK HET INSCHRIJFGELD BETALEN?

Betaling van de inschrijfgelden vindt via een overboeking plaats. Deelnemer dient zelf het bedrag over te maken naar aanleiding van de factuur.

OP WELKE REKENING MOET IK HET INSCHRIJFGELD OVERMAKEN?

Het inschrijfgeld kan op de volgende ING bankrekening overgeboekt worden: IBAN NL71INGB0006052124, ten name van Octopus Photography, Den Haag.

KAN IK GEMISTE LESSEN INHALEN, OF VAN GEMISTE LESSEN INSCHRIJFGELD TERUGONTVANGEN?

Hebt u tijdens Complete Cursus een les moeten missen, dan krijgt u altijd de kans om die les kosteloos kunt inhalen. Bij andere soorten fototrainingen is dat niet altijd mogelijk. De restitutie van het lesgeld van de gemiste les(sen) is  niet mogelijk.

 

Binnenkort wordt deze rubriek aanzienlijk uitgebreid.