Het is wel de bedoeling dat je tijdens deze cursus een eigen camera hebt. Het mooiste is als je de camera-instellingen enz. met eigen camera leert. Ben je op dit moment niet in het bezit van een camera, dan kun je tijdens de lessen een camera van ons lenen.
Alle camera’s die over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M) zijn voor deze cursus geschikt. Dat kan een compact-, brug-, systeem- of DSLR-camera zijn. Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je contact met ons opnemen (het liefst per e-mail).
Ja, twee cursisten kunnen deze cursus moeiteloos met één camera volgen.
Een camera en een lens is voldoende.
De groep telt tussen 8 en 12 deelnemers.
Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar je eigen inzicht.
Deze informatie kun je te allen tijde op de website vinden, op de pagina van de cursus in het onderdeel ‘Startdata’.

Nee. Tijdens deze cursus leer je in onze studio veel meer dan op straat om verschillende redenen. Ten eerste hebben we in de studio vele voorbeeldfoto’s waarmee we alle nodige situaties kunnen laten zien, iets wat wij op straat binnen een paar uur onmogelijk kunnen vinden. Verder zijn we op straat afhankelijk van de weers- en lichtomstandigheden. Indien deze ongunstig zijn, leer je helemaal niets. Het is onze ervaring  at vooral cursusaanbieders die niet over een lesruimte beschikken, deze ‘praktische’ lessen op straat houden. Ook wordt dit vaak gebruikt om puur de cursustijd in te vullen. De praktische lessen buiten zijn vooral eschikt voor wat gevorderde cursisten die specifieke (gevorderde) vaardigheden willen leren.

Je kunt gebruik maken van het formulier ‘Meld je aan’. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van de inschrijving per e-mail.
Na het aanmelden ontvang je digitaal een nota. Het bedrag kun je overmaken.
Indien je de cursus minimaal twee weken voor de start van de cursus annuleert, zijn er geen kosten aan verbonden. Daarna ben je de cursuskosten verschuldigd.
Ja. Je kunt eventueel ook een kosteloze cadeaubon bestellen voor dit doel. Maak hiervoor gebruik van het ‘Cadeaubon’ formulier op de website.
1 jaar. De houder van de cadeaubon kan binnen deze periode zelf een startdatum uitkiezen.
Ja. Neem per e-mail contact met ons op, dan wordt het bestand digitaal naar u verzonden.

Net als alle andere deelnemers: via de website met het ‘Meld je aan’ formulier. Het is wel noodzakelijk om te vermelden dat hij/zij in het bezit is van een cadeaubon.