Veelgestelde Vragen Complete Cursus Fotografie

Jazeker, deze cursus is juist ontwikkeld voor beginners die nog niet veel ervaring hebben met fotografie. Wij beginnen dus helemaal bij het begin, maar gaan in één keer door naar de gevorderde fotografie. Tijdens de cursus leer je hoe je de camera in alle voorkomende situatie correct in kunt stellen, betere compositie en veel meer.
Jazeker, dit een uitgebreide en grondige cursus waarbij ook de cursisten met meer ervaring veel kunnen leren.

Jazeker. Wij gaan twee keer samen op pad.

De praktijksessies vinden plaats op zondagochtend in de derde en vijfde week van de cursus. In overleg met de groep kunnen deze tijdstippen aangepast worden.
Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar eigen inzicht.
Indien je door een valide reden een les mist, dan krijg je altijd een kans om deze les kosteloos in te halen.

De garantie houdt in dat je je zonder enig risico kunt aanmelden voor de cursus. De eerste twee lessen zijn vrijblijvend. Indien je vindt dat de cursus niet aan je verwachting voldoet, dan kan je na 2 lessen de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt teruggestort.

De meeste digitale camera’s zijn voor deze cursus geschikt. Dat betekent vrijwel alle DSLR-, systeem- en brugcamera’s en een groot aantal compact camera’s. De camera die je voor deze cursus wilt gebruiken, moet over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M). Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je het model en type van de camera aan ons mailen. Wij zullen contact met je opnemen.

Twee cursisten kunnen met één camera de cursus volgen.

Het is wel de bedoeling dat je tijdens deze cursus een eigen camera gebruikt.

Een camera voorzien van een lens is voldoende.

Je kunt de aanmelding voor de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt op uw rekening teruggestort.

Je kunt de gekozen startdatum van de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos verzetten.

Jazeker. Je kunt een cadeaubon bestellen. Een cadeaubon is één jaar geldig op alle locaties in Nederland. Binnen deze periode kan de cursist zelf een geschikte startdatum uitkiezen.