FAQ Food

Je kunt deze cursus zonder kennis volgen omdat alle noodzakelijke theorie aan het begin van de cursus wordt toegelicht.
In principe zijn alle DSLR- en systeemcamera’s geschikt voor deze cursus. Eventueel een brugcamera kan ook. De twee belangrijkste eisen zijn: ( 1) De camera moet over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M) (2) de camera moet een ‘hot shoe’ hebben waar je de draadloze trigger kunt bevestigen. Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je het model en type van de camera aan ons mailen. Wij nemen dan contact met je op.
Dat betekend dat je zonder enig risico je kunt aanmelden voor de cursus. Zelfs na de cursus (binnen één week) kan je 100% van het cursusgeld terugvragen indien je met de cursus niet tevreden bent. Deze uitgebreide garantie is vrij uniek in Nederland. Dat kan alleen omdat wij zeker zijn van de superieure kwaliteit van onze cursussen.
Het is wel de bedoeling dat je tijdens deze cursus voorzien bent van een camera. Ben je op dit moment niet in het bezit van een camera, dan kun je tijdens de cursus kosteloos een camera van ons lenen. In dat geval kan je in het aanmeldingsformulier aangeven dat wij een leencamera voor je moeten reserveren.
Een camera voorzien van een lens is voldoende.
Jazeker. Je kunt een cadeaubon bestellen. Een cadeaubon is één jaar geldig op alle locaties in Nederland. Binnen deze periode kan de cursist zelf een geschikte startdatum uitkiezen.
Je kunt de aanmelding voor de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt op uw rekening teruggestort.
Je kunt de gekozen startdatum van de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos verzetten.