Het is wel de bedoeling dat je tijdens deze cursus een eigen camera hebt.
Voor deze cursus is een DSLR-camera zeer gewenst, maar andere soorten camera’s kunnen ook gebruikt worden. Twijfel je of jouw camera voor de cursus geschikt is, dan kun je contact met ons opnemen (het liefst per e-mail).
Een camera en een lens zijn in principe voldoende. Een statief is zeer gewenst, maar niet noodzakelijk. Je kunt een statief eventueel in de loop van de cursus aanschaffen, als je meer inzicht krijgt in techniek.
Het is zeer gewenst dat je begrijpt hoe je camera werkt. Weet je dat niet, dan is het handig om eerst onze Basiscursus te volgen.
De groep telt maximaal 6 deelnemers.
Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar eigen inzicht.
Deze informatie kun je te allen tijde op de website vinden, op de pagina van de cursus in het onderdeel ‘Startdata’.
Je kunt gebruik maken van het formulier ‘Meld je aan’. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van de inschrijving per e-mail.
Na het aanmelden ontvang je digitaal een nota. Het bedrag kun je overmaken.
Indien je de cursus minimaal twee weken voor de start van de cursus annuleert, zijn er geen kosten aan verbonden. Daarna ben je de cursuskosten verschuldigd.
Ja. Je kunt eventueel ook een kosteloze cadeaubon bestellen voor dit doel. Maak hiervoor gebruik van het ‘Cadeaubon’ formulier op de website.
1 jaar. De houder van de cadeaubon kan binnen deze periode zelf een startdatum uitkiezen.
Ja. Neem per e-mail contact met ons op, dan wordt het bestand digitaal naar je verzonden.

Net als alle andere deelnemers: via de website met het ‘Meld je aan’ formulier. Het is wel noodzakelijk om te vermelden dat hij/zij in het bezit is van een cadeaubon.