FAQ Live Stream Complete

Jazeker, deze cursus is juist ontwikkeld voor beginners die nog niet veel ervaring hebben met fotografie. Wij beginnen dus helemaal bij het begin, maar gaan in één keer door naar de gevorderde fotografie. Tijdens de cursus leer je hoe je de camera in alle voorkomende situatie correct in kunt stellen, betere compositie en nog veel meer.

Jazeker, dit een uitgebreide en grondige cursus waarbij ook de cursisten met meer ervaring veel kunnen leren.

De meeste digitale camera’s zijn voor deze cursus geschikt. Dat betekent vrijwel alle DSLR-, systeem- en brugcamera’s en een groot aantal compact camera’s. De camera die je voor deze cursus wilt gebruiken, moet over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M). Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je het model en type van de camera aan ons mailen. Wij zullen je dan per e-mail informeren.

Je hebt een laptop (of computer en webcam) nodig en goed werkende internetverbinding.

Jazeker. Je vragen worden direct beantwoord.

Jazeker. De les wordt voor jou opgenomen en je kunt hem volgen wanneer je tijd hebt.

Dat betekend dat je zonder enig risico je kunt aanmelden voor de cursus. De eerste twee lessen zijn vrijblijvend. Indien je vindt dat de cursus niet aan je verwachtingen voldoet, dan kan je na 2 lessen de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt teruggestort.

Een camera voorzien van lens is voldoende.

Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar je eigen inzicht.

Jazeker. Je kunt een cadeaubon bestellen. Een cadeaubon is één jaar geldig op alle locaties in Nederland. Binnen deze periode kan de cursist zelf een geschikte startdatum uitkiezen.

Jazeker, twee cursisten kunnen met één camera de cursus volgen.

Je kunt de aanmelding voor de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt op uw rekening teruggestort.

Je kunt de gekozen startdatum van de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos verzetten.