FAQ Live Stream Privéles

In overleg met de cursusleider bepaal je de les data en -tijden zelf.

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

In principe kan je tijdens een privéles of -cursus alles leren wat u wenst. Je de camera-instellingen, betere compositie enz.

Jazeker, in overleg met de cursusleider kan je o.a. een op maat gemaakte basiscursus volgen.

Jazeker, in overleg met de cursusleider kan je zeer specifieke dingen leren die je zelf belangrijk vindt.

De meeste digitale camera’s zijn voor deze cursus geschikt. Dat betekent vrijwel alle DSLR-, systeem- en brugcamera’s en een groot aantal compactcamera’s. De camera die je voor deze cursus wilt gebruiken, moet over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M). Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je het model en type van de camera aan ons mailen. Wij zullen contact met je opnemen.

Je hebt een laptop (of computer en webcam) nodig en goed werkende internetverbinding.

Dat betekend dat je zonder enig risico je kunt aanmelden voor de cursus. Indien je niet tevreden bent kun je zelfs na de cursus (binnen één week) 100% van het cursusgeld terug vragen. Deze uitgebreide garantie is vrij uniek in Nederland. Dat kan alleen omdat wij zeker zijn van de superieure kwaliteit van onze cursussen.

Een camera en een lens is voldoende.

Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar je eigen inzicht.

Jazeker. Je kunt een cadeaubon bestellen. Een cadeaubon is één jaar geldig op alle locaties in Nederland. Binnen deze periode kan de cursist zelf een geschikte startdatum uitkiezen.

Je kunt de aanmelding voor privélessen tot 1 dag voor de start van de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt op uw rekening teruggestort.

Je kunt een privéles tot 1 dag voor de start van de les kosteloos verzetten.

Jazeker, twee cursisten kunnen deze cursus met één camera volgen.