Online Cursussen FAQ

Jazeker, deze cursus is juist ontwikkeld voor beginners die nog niet veel ervaring hebben met fotografie. Wij beginnen dus helemaal bij het begin. Tijdens de cursus leer je hoe je de camera in alle voorkomende situatie correct in kunt stellen en nog veel meer.

Wij denken van wel. Uit ervaring blijkt dat de cursisten enige ervaring hebben met betrekking tot fotografie de essentiële kennis ontbreekt. Om je camera doeltreffend te kunnen gebruiken en een goede foto te kunnen schieten moet je o.a. grondige kennis hebben van de essentiële camera-instellingen en van de verbanden tussen deze instellingen. Inhoudelijk gaat deze cursus hier dieper op in.

Jazeker. Wij helpen jullie graag verder op weg.

 

De meeste digitale camera’s zijn voor deze cursus geschikt. Dat betekent vrijwel alle DSLR-, systeem- en brugcamera’s en een groot aantal compactcamera’s. De camera die je voor deze cursus wilt gebruiken, moet over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M). Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je het model en type van de camera aan ons mailen. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Dat betekend dat je zonder enig risico je kunt aanmelden voor de cursus. Er is een proefperiode van 10 dagen waarin je de cursus kosteloos kunt annuleren. Het cursusgeld wordt op je rekening teruggestort.

Een camera voorzien van een lens is voldoende.

 

Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar je eigen inzicht.

 

Winkelmand sluiten