FAQ Portret

Om deze cursus te kunnen volgen, is het wenselijk dat je weet hoe je camera werkt. Heb je deze kennis niet, dan kan je vooraf eventueel bij ons de Intensieve Basiscursus Fotografie volgen met 20 euro korting.
In principe zijn alle DSLR- en systeemcamera’s geschikt voor deze cursus. Eventueel een brugcamera kan ook. De twee belangrijkste eisen zijn: (1) De camera moet over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M) (2) de camera moet een ‘hot shoe’ hebben waar je de draadloze trigger kunt bevestigen. Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je het model en type van de camera aan ons mailen. Wij nemen dan contact met je op.
Dat betekend dat je zonder enig risico je kunt aanmelden voor de cursus. De eerste les is vrijblijvend. Mocht je met de cursus ontevreden zijn, dan kan je na deze les de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt teruggestort.
Een camera voorzien van een lens is voldoende.
Wij zullen één les buiten in daglicht organiseren.
Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar je eigen inzicht.
Jazeker. Je kunt een cadeaubon bestellen. Een cadeaubon is één jaar geldig op alle locaties in Nederland. Binnen deze periode kan de cursist zelf een geschikte startdatum uitkiezen.
Je kunt de aanmelding voor de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos annuleren. Het cursusgeld wordt op uw rekening teruggestort.
Je kunt de gekozen startdatum van de cursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos verzetten.