FAQ Priveles

In overleg met de cursusleider bepaal je de les data en -tijden zelf.
Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.
In principe kan je tijdens een privéles of -cursus alles leren wat je wenst. Bij voorbeeld: camera-instellingen, betere compositie enz.
In overleg met de cursusleider, behoort dit tot de mogelijkheden.
Jazeker, in overleg met de cursusleider kan je o.a. een op maat gemaakte basiscursus volgen.
Jazeker, in overleg met de cursusleider kan je zeer specifieke dingen leren die je zelf belangrijk vindt.
De meeste digitale camera’s zijn voor deze cursus geschikt. Dat betekent vrijwel alle DSLR-, systeem- en brugcamera’s en een groot aantal compact camera’s. De camera die je voor deze cursus wilt gebruiken, moet over de handmatige (manuele) belichtingsmodus beschikken (modus M). Heb je twijfels of je camera voor de cursus geschikt is, dan kun je het model en type van de camera aan ons mailen. Wij zullen contact met je opnemen.
Twee cursisten kunnen met één camera de cursus volgen.
Dat betekend dat je zonder enig risico je kunt aanmelden voor de cursus. Mocht je niet tevreden zijn, dan kan je na de les het cursusgeld terug vragen. Deze uitgebreide garantie is vrij uniek in Nederland. Dat kan alleen omdat wij zeker zijn van de superieure kwaliteit van onze cursussen.
Het is wel de bedoeling dat je tijdens deze cursus een eigen camera gebruikt.
Een camera voorzien van lens is voldoende.
Absoluut niet. Tijdens deze cursus leer je hoe je de camera handmatig in kunt stellen naar je eigen inzicht.
Jazeker. Je kunt een cadeaubon bestellen. Een cadeaubon is één jaar geldig op alle locaties in Nederland. Binnen deze periode kan de cursist zelf een geschikte startdatum uitkiezen.
Je kunt de aanmelding voor privélessen tot 1 dag voor de start van de cursus kosteloos annuleren. Het bedrag wordt op uw rekening teruggestort.
Je kunt een privéles tot 1 dag voor de start van de les kosteloos verzetten.