LIVE STREAM CURSUS FOTOGRAFIE

Wij hebben in de afgelopen 10 jaar in onze classrooms door heel Nederland al ruim 15.000 cursisten met veel succes geleerd hoe één goede foto tot stand komt. Onze Live Stream Classroom is een kopie van onze fysieke classrooms met alle voordelen van dien:

  • Tweerichtingscontact met de cursusleider en andere cursisten;
  • Je krijgt direct antwoord op al je vragen;
  • Je krijgt hulp met de instellingen en knoopjes op je eigen camera;
  • De groepen blijven hetzelfde in omvang, maximaal 12 deelnemers, zodat er ruim voldoende tijd is voor alle vragen, oefeningen, hulp met je camera e.d.
  • Heb je een les moeten missen, dan kan je die les heel makkelijk en kosteloos inhalen. 
  • 100% geld-terug-garantie. 

Kies je cursus:

Intensieve Basiscursus Fotografie 

Complete Cursus Digitale Fotografie

Privélessen Fotografie / Cursus op Maat

Basic Course Photography (ENG)

HOE WERKT LIVE STREAM CLASSROOM

Via een online platform wordt er een live verbinding gemaakt tussen de cursisten en cursusleider. Je hebt verder zelf de controle over het beeld en geluid. Tijdens de les kun je via microfoon of per chat vragen stellen die gelijk beantwoord zullen worden. Het is een zeer vergelijkbare situatie als een fysieke classroom: je krijgt de nodige hulp met je camera en steun tijdens alle oefeningen. Om mee te kunnen doen, heb je het volgende nodig: een computer of laptop, een webcamera en microfoon (een laptop heeft dit al ingebouwd) en internetverbinding. Vooraf de cursus krijg je van ons een e-mail met de link om mee te kunnen doen en met alle andere handige informatie zodat je met gemak de les kunt volgen.